Toegang tot de beste klusdiensten

ANBO is een samenwerking aangegaan met De Woningwachter: 'een wegenwacht, maar dan voor alles in en rondom uw huis'.

De Woningwachter ontzorgt u 24 uur per dag en zeven dagen in de week bij alle voorkomende problemen en onderhoudsklussen.
Als ANBO-lid ontvangt u gratis het "startend ontzorgd abonnement".
Meld u nu aan op http://www.dewoningwachter.nl/anbo/ of neem telefonisch contact op met De Woningwachter via 0800 1025 gebruik de code: WELKOM.

Makkelijk en betrouwbaar

Bespaar moeite, tijd, energie en geld met het zoeken naar geschikte en betrouwbare klusdiensten. Met één telefoontje wordt uw klus goed en voordelig geklaard.  U hoeft dan geen tijd meer te besteden aan het zoeken van een klusser en u krijgt ook nog eens leuke voordelen en kortingen.Heeft u een tegelzetter, tuinman, behanger of een andere klusdienst nodig? U belt met De Woningwachter en zij regelen voor u de juiste klusjesman of -vrouw. Makkelijk en betrouwbaar. Met het 'Startend Ontzorgd' jaarabonnement heeft u met één aanspreekpunt 24/7 toegang tot alle klusdiensten voor uw huis of uw tuin.

 • Startend Ontzorgd
 • 24/7 één telefoonnummer voor alle klussen & onderhoud
 • Gratis werkopname
 • Geen voorrijkosten
 • Spaarpunten 250 stuks t.w.v €6.25
 • Waardecheque t.w.v €25
 • Leden Voordeelpas*

*Te gebruiken voor onze collectieven en loyaliteitsprogramma voor mooie kortingen.

U vraagt zich af hoe u zo snel mogelijk wordt ontzorgd na uw aanmelding? Daarvoor heeft De Woningwachter een stappenplan ontwikkeld. Dat bestaat uit vier eenvoudige stappen waarvan u er zelf maar één hoeft uit te voeren:

 1. U geeft de aanvraag door via telefoonnummer 0800 1025, per e-mail via info@dewoningwachter.nl of via de website www.dewoningwachter.nl.
 2. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk een prijsindicatie. Eventueel komt één van de vakmensen van De Woningwachter bij u thuis om het werk op te nemen voor een passende prijsindicatie.
 3. Na akkoord komt De Woningwachter u ontzorgen van de werkzaamheden.
 4. U hoeft pas na de werkzaamheden de factuur binnen 14 dagen te voldoen.